Resultaten voor dns


    
dns

Domain Name System DNS DG Digitale Transformatie.
Aanleveren van de minimale DNS-recordinformatie of een bestand met de DNS-zone-informatie in BIND 8/9 syntax.; Aanpassingen door Fedict op de FedMAN DNS-servers.; Controle of de records correct zijn ingevoerd.; Correcte delegatie bij de registrar van het domein parent naar het domein hosted op de FedMAN DNS-servers.;
check
Hoe DNS Belgium een unieke positie in de customer journey vond The Fat Lady.
Dankzij de inspirerende aanpak, kwalitatieve content en een doordacht distributieplan, kon DNS Belgium heel veel starters inspireren en helpen. En zo hun missie vervullen: het internet toegankelijk maken en het gebruik ervan aanmoedigen. Bronze Best use of content in an integrated campaign.
check
DNS Performance Compare the speed and uptime of enterprise and commercial DNS services DNSPerf.
DNS Propagation checker. DNS Speed Benchmark. DNS Performance Analytics and Comparison. Find the fastest and most reliable DNS for free based on millions of tests. Data provided by PerfOps. Authoritative DNS providers Public DNS resolvers DNS Root Servers. Last 30 days.
check
Prijzen DNS Microsoft Azure.
Het domein contoso.com bijvoorbeeld kan een aantal DNS-records bevatten, zoals mail.contoso.com voor een mailserver en www.contoso.com voor een website. Met Azure DNS kunt u een DNS-zone hosten en zodoende de DNS-records beheren voor een domein in Azure. Moet ik een DNS-domeinnaam aanschaffen om Azure DNS te kunnen gebruiken?
check
footer_community.
Noteer de standaard DNS server echter als referentie, voor het geval de publieke DNS niet werkt in het netwerk of de netwerkverbinding trager of instabiel wordt. Er wordt automatisch een primaire en secundaire DNS-server toegekend door je Internet Service Provider ISP.
Versleutel je DNS-verkeer TechPulse.
Als je in je browser een adres invoert als www.zdnet.be, dan wordt dat verzoek eerst aan een DNS-server Domain Name System doorgegeven met de bedoeling dat in het juiste IP-adres om te zetten, zodat je browser met de gewenste webserver kan communiceren.
DNS Level27. noun_enterprise technology_2731494.
Lijkt dit je ook complex en heb je het gevoel van het kastje naar de muur gestuurd te worden? In werkelijkheid is DNS echter zo performant dat je heel dit proces dat in de achtergrond gebeurt nauwelijks merkt, het gebeurt in enkele milliseconden.
Wat is DNS? Realhosting.nl.
De DNS-zone kan verschillende type records bevatten: verwijzingen naar IP-adressen A record, verwijzingen naar e-mailservers MX record en andere relevante informatie bijvoorbeeld in een TXT record. Voorbeelden van DNS records. Wij leveren wél support bijvoorbeeld hoe je FTP kunt gebruiken. Hoe schakel ik Premium DNS voor mijn domeinnaam in?
Wat zijn DNS en nameservers? TransIP.
De verzameling DNS-records voor je domeinnaam noemen we DNS instellingen. Bij TransIP kun je kosteloos en eenvoudig je DNS en nameservers beheren. Voordat we dieper in gaan op DNS, is het belangrijk om te weten wat de nameservers van een domeinnaam doen.
footer_community.
Selecteer Manual IP-adres Handmatig IP-adres. Laat het IP-adres staan of wijzig het IP-adres handmatig en voer de Domain Name Server in bij de Public DNS-adressen: 8.8.8.8 voor Primary DNS Primaire DNS en 8.8.4.4 voor Secondary DNS Secundaire DNS. Selecteer NO Nee als u wordt gevraagd of u een proxyserver wilt gebruiken.

Contacteer ons